Snel zoeken naar vakantiehuizen

Zuid Zweden

You need to upgrade your Flash Player

Vakantiehuis Zuid Zweden

Edsele - Bn84301

Gemoedelijk houten huis temidden van naaldbomen en blauwe bosbesvelden. Functionele en gemoedelijke inrichting. Gelegen in een mooie omgeving in de buurt van sportmogelijkheden het gehele jaar door.

  • Aanbieder:

Sollefteå - Bn67273

Ruime en goed uitgeruste vakantiehuis. Het is mooi gelegen aan de rivier Ångerman. Het huis is mooie en comfortabel ingericht. Er zijn goede mogelijkheden om te wandelen en te vissen. Eigen badplaats op 100 meter van het huis.

  • Aanbieder:

Tavelsjö - Bn62126

Gezellig vakantiehuis gelegen in een prachtige omgeving tussen pijnbomen in het dorp Tavelsjö. Nabij natuurgebieden.

  • Aanbieder:

Nordingrå - Bn69586

Scheren-tuinhuis, gelegen in het vissersdorp Bönhamn in het hart van de kust van Höga. Grote balkon met uitzicht over de haven. Luxe keuken en badkamer.

  • Aanbieder:

Nordingrå - Bn69587

Deze luxe twee-onder-één-kap-woning is in een gezellig vissersdorp Bönhamn gelegen, in het hartje van de kust Höga. Het huis is vlakbij het strand gelegen. Grote balkon met uitzicht over Ulvön.

  • Aanbieder:

Edsbyn - Bn27988

Wohnen Sie in zwei älteren Häusern in richtiger Wildnaturlage mit Bären und Elchen. Gute Fischgründe in vielen Seen und Gewässern. Wunderbare Naturerlebnisse auf Wild- oder Kanusafaris, beim Reiten oder auf einer ruhigen Wagenfahrt. Insgesamt 4 WCs und 3 Bäder. Nahe am Haus liegt ein größeres Wildgehege mit Rentieren und Hirschen, das Sie besuchen können und es gibt die Möglichkeit mit einer Drais....

  • Aanbieder:

Jäckvik - Bn67287

Ruim huis aan de bergrivier, in de wildernis van Lapland. Skigebied in de omgeving. De eigenaar heeft een scooter tot beschikking. De achterkant van het huis is om het Pieljekaise gebergte gebouwd.

  • Aanbieder:

Sjöbod Högakusten - Bn84297

Exclusief boothuis in Bönhamn in het hart van de regio Högakust met een gemoedelijke inrichting en een goed uitgeruste keuken. Mogelijkheden voor boottochten bij de rotskust, bv. bij Ulvön.

  • Aanbieder:

Nordmaling - Bn67269

Dit mooie en goed uitgeruste vakantiehuis is op een ongestoorde strandgrondstuk gelegen, met prachtige uitzicht over de zee. De 80 m2 grote woonkamer beschikt over een kachel en een een eettafel voor 12 personen. Prachtige terras op het zuiden en het westen. Bij het huis hoort een jeu de boule baan. In de buurt kunt u vissen. Er is een natuurreservaat en een museum in de buurt. Vele bessen en padd....

  • Aanbieder:
  • U bevindt zich op pagina 1 van 1

Copyright © vakantiehuizenzweden.net