Snel zoeken naar vakantiehuizen

Varmland

You need to upgrade your Flash Player

Vakantiehuis Varmland

Vakantiegangers die naar de regio Varmland gaan in Zweden kunnen in elk geval rekenen op een veelzijdige vakantie. Het gebied Varmland is bovendien het hele jaar geschikt als vakantiebestemming, want in de winter worden er talloze mogelijkheden geboden om wintersporten te beoefenen. In de zomer kunnen de toeristen een diversiteit aan activiteiten ondernemen. Er zijn schitterende wandelpaden aangelegd, maar er kan ook gezwommen worden in een van de vele meren. Met het rijke aanbod van meren en beekjes zijn er ook prachtige mogelijkheden om met de kano de omgeving te ontdekken. Verder zijn er in de regio Varmland een groot aantal musea gevestigd en zijn er ook nog tal van andere bezienswaardigheden, die bezocht kunnen worden.

lees meer

Färgelanda - Bn62081

Goed voorzien vakantiehuis dicht bij de Dalsland kanaal met een eigen aanlegsteiger. Groot terras. Gelegen tussen Åmål en Mellerud direct bij de straat 45.

  • Aanbieder:

Rottneros - Bn27559

In ungestörter Gegend nahe dem See gelegenes, einfach möbliertes Haus mit eigenem Boot u. Angelmgl. Die 2. Wohnung ist leer. Hoch gelegen.Seebl.

  • Aanbieder:

Håverud - Bn67218

Typisch Dalslands huis met een centale ligging in de buurt van een bos met veel bessen en paddestoelen. Niet ver van toeristische attracties en aquaducten van Håverud.

  • Aanbieder:

Charlottenberg - Bn27728

Afgelegen vakantiehuis van hoge standaard. In het bos kunt u wandelingen maken en heerlijk ontspannen. Het is 10 km tot Köla, met kanoverhuur.

  • Aanbieder:

Rämmen Skola

Deze villa staat op een 6000m2 grondstuk op een schiereiland. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over het meer, het bos en een idyllisch kerkje op een nabij gelegen landtong. De tuin is een waar speelparadijs voor de kinderen, met veel ruimte om te voetballen, volleyballen of te spelen op de verschillende aanwezige speeltoestellen zoals; een schommel, kabelbaan en een zandbak. Op warme zomer....

  • Aanbieder:
  • U bevindt zich op pagina 1 van 1

Copyright © vakantiehuizenzweden.net