Snel zoeken naar vakantiehuizen

Dalarna

You need to upgrade your Flash Player

Vakantiehuis Dalarna

Dalarna is een schitterend gebied in Zweden, waar de natuur perfecte omstandigheden biedt om actief bezig te zijn of om ontspannen van het overweldigende landschap te genieten. In de regio van Dalarna zijn er mogelijkheden om te vissen, te wandelen, te fietsen en om watersporten te beoefenen. Hoewel de natuur hier uiteraard de belangrijkste basis vormt voor het doorbrengen van een ondernemende vakantie, zijn er ook andere leuke mogelijkheden. Er zijn diverse bezienswaardigheden in de regio Dalarna te vinden in de verschillende steden. Dat kan gaan om historische bezienswaardigheden of leuke attracties, die met het hele gezin bezocht kunnen worden. Verder worden er meerdere evenementen in de regio Dalarna georganiseerd met uiteenopende thema’s.

lees meer

Säter - Bn27956

Klein vakantiehuis gelegen naast het huis van de eigenaar, op minder dan 3km van de stad. Barbecue en verwarmd buitenzwembad op 10m. Bij S47149.

  • Aanbieder:

Hagfors - Bn27396

Eenvoudig vakantiehuis gelegen in de buurt van een bos. Water halen bij uw buurman. Chemisch toilet. Hagfors 10 km. Golf 20 km.

  • Aanbieder:

Sälen - Bn27918

Zeer gezellig vakantiehuis met prachtig uitzicht op de Fjell. Het huis is rustig gelegen tussen twee grote Fjellgebieden.

  • Aanbieder:

Kungsör - Bn27153

Dit kleine vakantiehuis is op een boerderij gelegen. Het huis is gerenoveerd is in goede staat.

  • Aanbieder:

Edane - Bn27420

Rustig gelegen vakantiewoning op kindervriendelijk stuk grond. Buitendouche (w-water), vrieskist. Nabij badplaats.

  • Aanbieder:

Lindvallen/sälen - Bn27849

Gezellig en goed uitgeruste vakantiehuis in de vakantiebestemming Lindvallen, Sälen. In debuurt gelegen van de vele activiteitsmogelijkheden.

  • Aanbieder:

Gunnarskog - Bn27427

Dit vrolijke huis is hoog gelegen op het perceel van de eigenaar en beschikt over een gemoedelijke outdoor zitplaats. Kindervriendelijk. Boot met motor inbegrepen, op ongeveer 1 km afstand. Sauna in apart gebouw.

  • Aanbieder:

Filipstad - Bn27515

Dit vakantiehuis is centraal gelegen bij een natuurreservaat en bos. In de buurt van wandelpaden en bezienswaardigheden. Filipstad op 18 km.

  • Aanbieder:

Gunnarskog - Bn27501

Eenvoudige vakantiehuis op een grondstuk met mooie uitzicht over het meer Bergsjön. Arvika is 22 km verwijderd van het huis.

  • Aanbieder:

Idre - Bn27812

Eenvoudige vakantiehuis aan de rand van Grövelsjön natuurreservaat en een kleine beek Grövelån met forel. Wandelpaden. Gemeenschappelijke barbecue.

  • Aanbieder:

Copyright © vakantiehuizenzweden.net