Snel zoeken naar vakantiehuizen

Skane

You need to upgrade your Flash Player

Vakantiehuis Skane

De regio Skane in Zweden is een bestemming, waar activiteiten in de natuur tijdens de vakantie bovenaan staan. Het landschap leent zich perfect voor het ondernemend bezig zijn variërend van ontdekkingstochten door de natuur tot kanoën over een van de vele wateren. Ook vissen, fietsen en watersporten behoren in de regio Skane tot de mogelijkheden om de vakantiedagen te vullen met activiteiten. Er zijn natuurlijk vakantiegangers, die de horizon verder willen verbreden en ook cultureel gezien op ontdekkingsreis willen gaan. Dat kan uitstekend in de regio Skane, waar een divers aanbod van musea, bezienswaardigheden en andere attracties is te vinden. De tradities in Zweden geven ook in de regio Skane aanleiding voor het organiseren van jaarlijks terugkerende evenementen, waarbij er veel aandacht is voor folklore.

lees meer

Linneryd - Bn25894

Het huis van de eigenaar ligt op 25 meter afstand. De douche, wasmachine, en diepvriezer bevinden zich in het bijgebouw. Fietsen huren. Kanoverhuur: 5 km.

  • Aanbieder:

Brandstorp - Bn26420

Vakantiehuis in L-vorm met uitzicht op het Vättermeer. Natuurschoon gelegen.Sportvissen in Høkensås ca. 10 km.

  • Aanbieder:

Falköping - Bn41561

Mooie huis op een manege, ongeveer 10 km van Falköping. Beek aan de grenzende grondstuk. Pittoreske omgeving met een openluchtmuseum Åsle Tå. Veel prehistorische plaatsen.

  • Aanbieder:

Skene - Bn26444

Eenvoudige woning, fantastisch gelegen met een eigen strand en brug. Koud waterbron voor het huis. Eigen ingang tot douche en wasmachine die met de verhuurder dienen te worden. Kano aanwezig.

  • Aanbieder:

Börstig/trädet - Bn26547

Alleenstaand en rustig gelegen huis, prefect voor een rustige vakantie en toch in de buurt van vele excursiemogelijkheden. Roken is niet toegestaan.

  • Aanbieder:

Älvsered - Bn67054

Vakantiehuis in een idyllische omgeving. 3 km van Storesjö, waar boten en kano´s gehuurd kunnen worden. Elandensafari op aanvraag. Grote supermarkt in Ullared (10 km).

  • Aanbieder:

Lidhult - Bn25854

Ca. 400 km. van Bolmen ligt dit verzorgde boerenhuis, licht en zonnig aan de rand van het bos. Goede vismogelijkheden in Bolem.

  • Aanbieder:

Aneby - Bn26226

Pas gerenoveerd, mooi huis in een rustig natuur gelegen. Mooie omgeving. Slaapkamer 1 is een doorgangskamer. Roken is verboden.

  • Aanbieder:

Garphyttan - Bn27008

Gezellige houten huis bij Kilsberg. Ravin met een grote meer en beek bij het huis. In de buurt gelegen van wandelpaden. WC, douche en sauna zijn apart. Steile trap naar de slaapzolder.

  • Aanbieder:

Perstorp - Bn69835

Vakantiehuis in de buurt van een weiland. In de omgeving bevindt zich veel wild, bijvoorbeeld elanden en reeën, paddestoelen en wilde bessen.

  • Aanbieder:

Copyright © vakantiehuizenzweden.net