Snel zoeken naar vakantiehuizen

Halland

You need to upgrade your Flash Player

Vakantiehuis Halland

Halland is een gevarieerd landschapsgebied in het zuiden van Zweden en heeft vakantiegangers een diversiteit aan mogelijkheden te bieden. Hier in de regio van Halland is onder meer een uitgestrekte kust te vinden met prachtige zandstranden en duinen. Een strandvakantie behoort hier in de zomer dan ook tot de mogelijkheden. Verder kunnen er in de natuur uiteenlopende activiteiten ontplooid worden van wandeltochten tot kanotochten en van vissen tot fietsen. Het vakantiehuis kan daarbij als prima uitvalsbasis dienen. Verder kunnen er in de verschillende steden van de regio Halland bezienswaardigheden worden bezocht en kunnen er diverse evenementen worden bijgewoond. Halland heeft dan ook voor iedereen wat wils.

lees meer

Munkedal - Bn61884

Mooie vakantiehuis, gelegen in een wijk. Slechts 700 meter van het Gullmarsfjord gelegen, waar men kan zwemmen en vissen.

  • Aanbieder:

Varberg - Bn41449

Gemoedelijk vakantiehuis op een groot grondstuk in het groene en populaire Kärradal. Op loopafstand van baden in de zee met rotsen/kindvriendelijk zandstrand. Varberg op 10 km.

  • Aanbieder:

Slussen - Bn26870

Hoog gelegen huis met een prachtige uitzicht over de kuststad Orust. Het hoofdgebouw plus twee bijgebouwen met slaapkamer 2 en slaapkamer 3, onderscheidenlijk van slaapkamer 4. Slechts 250 meter tot Slussekilen met vele vondsten uit de steentijd. Hier vindt u ook meerdere badplaatsen. Bos met vele paddestoelen en bessen in de omgeving te vinden. Vele activiteiten mogelijk.

  • Aanbieder:

Donsö - Bn61891

Donsö is een eiland aan de zuidelijke archipelkust van Göteborg. Een zeer exotische plaats, wanneer u een levendig vissersdorp en de echte sfeer van de archipelkust wilt ervaren. Dagelijks verbinden meerdere veerboten het vasteland met Donsö. De overtocht duurt ongeveer 30 min. De jachthaven in Donsö biedt plaats voor 50-70 jachten, een pizzeria, winkels, bowlingbaan, sporthal, bank en rokerij. O....

  • Aanbieder:

Valinge/varberg - Bn54396

Hoog gelegen huis op een afgelegen locatie op een groot grondstuk. Panoramisch uitzicht op het meer. Eigen boot en aanlegsteiger. Vissen is mogelijk. Zwemmen in de zee op 15 km. Varberg is op 15 km.

  • Aanbieder:

Hogstorp - Bn61901

Een mooie en smaakvol ingerichte villa met veel ruimte voor ontspanning. 6 slaapkamers bieden plaats voor 2 gezinnen of een grotere groep. Hier woont u in de buurt van Herrestadsfjäll met gemarkeerde wandelroutes, mooie vismeren en de badplaats aan het meer van Saltkällan. Het is 5 min. tot de golfbaan. Geen groepen jongeren. Niet-rokers.

  • Aanbieder:
  • U bevindt zich op pagina 1 van 1

Copyright © vakantiehuizenzweden.net